Urządzenia i Akcesoria
Prowansalski baton z migdałami i miodem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 porcji
Składniki
-
400 g migdałów, blanszowanych
-
2 płaty andrutów
-
400 g miodu płynnego
-
skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
10 g
Kalorie
1926 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA FRANCUSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Waniliowy napój ryżowy
1 godz.
Lody waniliowe
12 godz.
Kakaowe ciastka z orkiszem i kremem
1 godz. 25 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Granola z czarnym bzem
1 godz. 40 min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1 godz. 30 min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min
Marcepanowe batoniki
2 godz. 40 min
Batoniki do kieszonki
3 godz. 15 min
Batony kujona
3 godz. 20 min
Ciasteczka z kajmakiem i solą
1 godz. 50 min
Ciasteczka amaretti
1 godz. 10 min