
Urządzenia i Akcesoria
Prowansalski baton z migdałami i miodem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 porcji
Składniki
-
400 g migdałów, blanszowanych
-
2 płaty andrutów
-
400 g miodu płynnego
-
skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
460 kcal /
1926 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA FRANCUSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Lody miodowo-figowe z kozim serem
13 godz.
Kakaowe ciastka z orkiszem i kremem
1 godz. 25 min
Trufle kasztanki
2 godz.
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Granola piernikowa
1 godz. 45 min
Ciastka panellets
25 godz. 45 min
Batony kujona
3 godz. 20 min
Rożki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Lody orzechowe
12 godz. 45 min
Batoniki do kieszonki
3 godz. 15 min
Ciasteczka amaretti
1 godz. 10 min
Cantuccini
1 godz. 15 min