
Urządzenia i Akcesoria
Podpłomyki w libańskim stylu
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
20 kawałków
Składniki
-
wody200 g
-
suchych drożdży (8 g)2 łyżeczki
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski, kopystki i papieru85 g
-
mąki pszennej300 g
-
soli1 ¼ łyżeczki
-
przyprawy za'atar (patrz wskazówka)4 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
104 kcal /
437 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODPŁOMYKI
10 Przepisów
Polska
Polska