
Urządzenia i Akcesoria
Mus z awokado
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
śmietanki sojowej mocno schłodzonej400 g
-
fixu do bitej śmietany w proszku, wegańskiego15 g
-
gorzkiej czekolady (o zawartości 70% kakao) wegańskiej, pokrojonej na kawałki150 g
-
oleju słonecznikowego10 g
-
awokado dojrzałego, tylko miąższ, pokrojonego na kawałki200 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego10 g
-
syropu z agawy60 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
372.7 kcal /
1560.3 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
26.3 g
Węglowodany
31.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
14.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POTRAWY WEGAŃSKIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Napój migdałowy
10 min
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 godz. 10 min
Wegański mus z bananów i awokado
1 godz. 10 min
Gorąca czekolada bez laktozy
15 min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min
Placki z masy migdałowej po produkcji domowego napoju migdałowego
30 min
Shake bez laktozy
40 min
Krem z nerkowców
50 min
Tiramisu bez laktozy
12 godz. 40 min
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
1 godz. 15 min
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40 min
Naleśniki na mleku kokosowym (bez cukru)
1 godz. 45 min