Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)

Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)

3.1 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
25 sztuk

Składniki

  • 300 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
  • 100 g mąki kokosowej
  • 85 g cukru trzcinowego
  • 40 g oleju słonecznikowego
  • 120 g napoju kokosowego (patrz wskazówka)
  • ½ łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
  • ¼ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • ¼ łyżeczki soli
  • 75 g żurawiny, suszonej

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 59 kcal / 247 kJ
Białko 0.8 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...