
Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
25 sztuk
Składniki
-
bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki300 g
-
mąki kokosowej100 g
-
cukru trzcinowego85 g
-
oleju słonecznikowego40 g
-
napoju kokosowego (patrz wskazówka)120 g
-
proszku do pieczenia, bezglutenowego½ łyżeczki
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego¼ łyżeczki
-
soli¼ łyżeczki
-
żurawiny, suszonej75 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
59 kcal /
247 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DLA ALERGIKÓW
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto marchewkowo-bananowe
2 godz. 30 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 godz. 20 min
Magdalenki (bez glutenu)
1 godz.
Ciasteczka owsiane z bananami
35 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Wegańskie ciastka bananowe
1 godz. 5 min
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 godz. 45 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
1 godz.
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 godz. 10 min