Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
25 sztuk
Składniki
-
300 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
-
100 g mąki kokosowej
-
85 g cukru trzcinowego
-
40 g oleju słonecznikowego
-
120 g napoju kokosowego (patrz wskazówka)
-
½ łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
-
¼ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
¼ łyżeczki soli
-
75 g żurawiny, suszonej
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
0.8 g
Kalorie
247 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DLA ALERGIKÓW
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kuleczki kokosowo-truskawkowe bez cukru
1hod.
Ciasto marchewkowo-bananowe
2hod. 30min.
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1hod.
Ciastka czekoladowo-pomarańczowe (bez cukru)
35min.
Ciastka ryżowe z pistacjami i białą czekoladą
1hod. 50min.
Kukurydziany biszkopt z owocami
1hod.
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1hod. 45min.
Jaglane batony z migdałami
4hod. 20min.
Ciasteczka owsiane z bananami
35min.
Brownie fasolowo-daktylowe
2hod.
Wieloziarniste batony kakaowe
50min.
Muffinki marchewkowe z makiem
1hod.