
Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
25 sztuk
Składniki
-
300 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
-
100 g mąki kokosowej
-
85 g cukru trzcinowego
-
40 g oleju słonecznikowego
-
120 g napoju kokosowego (patrz wskazówka)
-
½ łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
-
¼ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
¼ łyżeczki soli
-
75 g żurawiny, suszonej
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
59 kcal /
247 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DLA ALERGIKÓW
10 Przepisów
Polska
Polska