Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)

Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di speck a listarelle
  • 200 g di fagioli borlotti lessati e sgocciolati
  • 10 g di sale
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
  • 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 234 kcal / 979 kJ
Białko 14.1 g
Tłuszcz 15.7 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...