Wersje kompatybilne
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lenticchie all'indiana
35 Min
Curry di gamberi con riso basmati (Bimby Friend)
35 Min
Pollo alla paprika con riso venere
30min
Riso Kashmiri
30min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 godz. 5 min
Salsa di cozze al curry
Brak ocen
Pulao di gamberi
50 Min
Riso basmati con petto di pollo marinato
1h 30min
Chicken Kottu
30min
Gelato di fagioli azuki
11 godz. 10 min
Insalata di alghe wakame, funghi e sesamo
45 Min
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30min