Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
TM5 TM6

Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di speck a listarelle
  • 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
  • 10 g di sale
  • 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
  • 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
979 kJ / 234 kcal
Białko
14.1 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy