![Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine) Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/71059E93-C374-4E9F-AEC4-520C976EFFB0/Derivates/C17C18C5-641C-4AA5-8175-2F075E504758.jpg)
Wersje kompatybilne
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho di carote
10min
Insalata di fragole e burrata con pesto di basilico
20min
Zighinì
8 godz.
Melanzane al miso sottovuoto
2h 45min
Condimento balsamico ai mirtilli
10min
Manzo piccante ai peperoni
20min
Insalata messicana estiva
35min
Zuppa di pomodoro e mango
40min
Taktouka (Insalata marocchina)
30min
Mousse di carote e sedano
40min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20min
Smoothie avocado ed ananas
10min