Urządzenia i Akcesoria
Artischocken-Tofu-Püree
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Artischockenherzen in Öl, abgetropft240 g
-
Tofu, fest abgetropft130 g
-
Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Kräutersalz1 TL
-
Zucker1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
20 Min
Avocado-Erbsen-Hummus
30 Min
Pfirsichtarte (vegan)
2 Std.
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1 Std.
Möhren-Hummus
50 Min
Tofu-Aufstrich mediterran
5 Min
Vegetarische Rollen
25 Min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 Min
Artischocken-Tomaten-Dip
2 Std. 10 Min
Hanfsamen-Sauerkraut Cracker
1 Std.
Quinoa-Salat
35 Min
Hummus von Rote Bete
15 Min