Artischocken-Tofu-Püree

Artischocken-Tofu-Püree

3.7 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Artischockenherzen in Öl, abgetropft
    240 g
  • Tofu, fest abgetropft
    130 g
  • Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
    1
  • Kräutersalz
    1 TL
  • Zucker
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 7 g
Kalorie 279 kJ / 67 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 6.4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...