Urządzenia i Akcesoria
Chicken and almond stir-fry
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Chinese cooking wine2 tbsp
-
kecap manis2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into strips (1 x 5 cm)600 - 700 g
-
cornflour2 tbsp
-
Chinese five spice2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
raw almonds150 g
-
oil2 tbsp
-
water500 g
-
broccoli cut into small florets200 g
-
cauliflower cut into small florets200 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
cabbage shredded200 g
-
snow peas trimmed and cut into halves150 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
753.9 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
2044.9 kJ /
486.9 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Chicken and sweet corn soup
30 min
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Chicken and pesto risoni
35 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken pesto pasta
30 min