Urządzenia i Akcesoria
Apricot Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillet cut into eighths1000 g
-
fried shallots50 g
-
potato starch20 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
onion powder1 tsp
-
celery salt½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
long grain rice300 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
spring onions/green onions cut into pieces2
-
garlic clove1
-
canned apricot nectar400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
393.8 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
2078.3 kJ /
496.7 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
60.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Quick and easy pork noodles
20 min
All in one bowl bolognese
40 min
Curried sausages
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Lamb sausage ragu
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Tuna mornay
45 min