Urządzenia i Akcesoria
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.5 g
Kalorie
2082.6 kJ /
495.9 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and smoked salmon dip
55 min.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30 min.
Beef tapenade crostini
1h 40 min.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min.
Brussels sprouts with lime crumb
20 min.
Orange liqueur zabaglione
15 min.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min.
Seafood con arroz
45 min.
Mystery soup
45 min.
Warm wasabi potato salad
30 min.
Gruyère salmon patties with salad
1h 20 min.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min.