Urządzenia i Akcesoria
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.5 g
Kalorie
2082.6 kJ /
495.9 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 min
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Cauliflower mash
25 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min