![Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal) Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09A5707F-40B3-464E-A504-82B05B445951/Derivates/4b183d51-1ff5-4185-ac6f-46cd51af6024.jpg)
Wersje kompatybilne
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 33.6 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Oysters Mignonette
5 min
Venison Wellington
3h 30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Jalapeño poppers
35min
Cauliflower mash
25min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1ч. 5 мин.
Poached chicken with liquid stock
25min
Steamed greens with lemon feta
20min
Silky sweet potato mash
25min