Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 8 endibias
- 2 cucharadita de sal
- 2 cucharadita de pimienta negra molida
- 35 g de mantequilla
- 8 lonchas de queso gruyère
- 8 lonchas de jamón cocido
- 400 g de leche
- 20 g de aceite de oliva
- 45 g de harina
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 50 g de queso rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2393 kJ / 573 kcal
- Białko
- 35.6 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 41.5 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Coliflor con bechamel
55min
Berenjenas confitadas
35min
Acelgas en adobillo
40min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Pudin de pescado
2h 15min
Pastel de calabacín y bonito
4u.
Papillote de pencas de acelga
30 Min
Calabacín confitado
40min
Acelgas con bechamel
50 Min
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min