Wersje kompatybilne
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 120 g de queso roquefort en trozos
- 60 g de vino blanco
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 endibias cortadas en cuartos a lo largo (aprox. 400 g)
- 1 tarro de palmitos (peso escurrido 250 g) en rodajas
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 787 kJ / 188 kcal
- Białko
- 6.54 g
- Węglowodany
- 5.24 g
- Tłuszcz
- 15.67 g
- Błonnik
- 1.79 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 godz.
Gazpacho
10 min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 min
Bacalao con salsa de roquefort
25 Min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40 min
Salsa cóctel
5min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 godz. 50 min
Salsa de queso azul
10 min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 min
Salsa a la pimienta
20min