Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles

Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles

4.8 167 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
24 unidades

Składniki

  • 7 dientes de ajo
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 150 g de cebolla roja en cuartos
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1000 g de carrilleras de cerdo ibérico
  • 150 g de vino tinto
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 200 g de zanahoria en rodajas finas
  • 10 dátiles sin hueso cortados por la mitad
  • 1 cucharadita de sal
  • 12 láminas de masa filo (de aprox. 28x40 cm)
  • 1 huevo batido

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 6.19 g
Kalorie 613 kJ / 147 kcal
Tłuszcz 11.58 g
Błonnik 0.71 g
Węglowodany 4.41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...