Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo

Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo

4.6 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de judías verdes redondas frescas
  • 8 - 16 lonchas de beicon ahumado (100 g) en lonchas finas
  • 500 g de agua
  • 600 g de patatas en dados (3 cm)
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 80 - 100 g de mantequilla
  • 1 - 2 cucharadita de tomillo fresco
    1 cucharadita de tomillo seco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 382 kcal / 1596 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...