Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 blanc d'œuf
- 400 g de miel liquide
- 5 g d'huile neutre, pour le cadre à pâtisserie
- 2 feuilles azymes
- 100 g d'amandes émondées
- 50 g de noisettes
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 265 kJ / 63 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Pâtes de fruit à la fraise
2u. 35min
Mendiants au chocolat
30 min
Nougats noirs
3h
Pain d'épices
1h 15min
Calissons d'Aix
24 Std.
Décors en pâte d'amande
35min
Guimauves à la fraise
3h 35min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h
Sucre à la fraise tagada
5 Min
Dacquoise
40 Min
Chouquettes
1h
Meringue classique
3h 25 min