
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 blanc d'œuf
- 400 g de miel liquide
- 5 g d'huile neutre pour le cadre à pâtisserie
- 2 feuille azyme
- 100 g d'amandes émondées
- 50 g de noisettes décortiquées
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 63.2 kcal / 264.5 kJ
- Białko
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Sód
- 2.8 mg