
Urządzenia i Akcesoria
Pere a vapore con salsa al cioccolato e cardamomo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
400 g di acqua
-
300 - 400 g di pere mature (3-4), sbucciate, a metà e private del torsolo
-
100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di panna (35% di grassi)
-
1 cucchiaino di miele
-
1 ½ cucchiaino di cardamomo in polvere
-
50 g di mandorle a lamelle tostate
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
354 kcal /
1480 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy