
Urządzenia i Akcesoria
Dolcetti di pane e pesche
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 porzioni
Składniki
-
10 g di burro + q.b. per imburrare
-
15 g di pangrattato + q.b. per spolverizzare
-
210 g di zucchero
-
150 g di mollica di pane raffermo a tocchetti
-
250 g di latte
-
1 pezzo di scorza di limone preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
-
4 uova
-
300 g di pesche noci a dadini
-
60 g di Rum
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
169 kcal /
707 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
30.6 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fantasia di frutta
11 Przepisów
Włochy
Włochy