
Urządzenia i Akcesoria
Pane multicereali
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 17 godz. 30 min
12 fette
Składniki
Preimpasto
-
di acqua200 g
-
di yogurt al naturale (2 cucchiaini)10 g
-
di lievito di birra disidratato½ cucchiaino raso
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di farina di forza200 g
Secondo impasto
-
di burro10 g
-
di farina di forza100 g
-
di farina di farro50 g
-
di farina di mais fioretto50 g
-
di farina di soia50 g
-
di farina di grano saraceno (macinata fine)50 g
-
di farina di segale50 g
-
di olio extravergine di oliva4 cucchiai
-
di sale1 cucchiaino
-
di acqua350 g
Wartości odżywcze na 1 fette
Kalorie
389 kcal /
1627 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
65.3 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Come dal fornaio
10 Przepisów
Włochy
Włochy