Gelato al Primitivo di Manduria

Gelato al Primitivo di Manduria

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

  • tuorli
    3
  • di zucchero
    300 g
  • di vino dolce liquoroso, tipo Primitivo di Manduria
    300 g
  • di latte intero
    500 g
  • di panna (35% di grassi)
    500 g
  • di glucosio in polvere
    1 cucchiaio
  • di agar agar o di farina di carrube
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 402 kcal / 1682 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 36.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...