
Urządzenia i Akcesoria
Gelato al Primitivo di Manduria
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
tuorli3
-
di zucchero300 g
-
di vino dolce liquoroso, tipo Primitivo di Manduria300 g
-
di latte intero500 g
-
di panna (35% di grassi)500 g
-
di glucosio in polvere1 cucchiaio
-
di agar agar o di farina di carrube1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
402 kcal /
1682 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Invito a cena
10 Przepisów
Włochy
Włochy