Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2661 kJ / 633.5 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 34.6 g
- Tłuszcz
- 39.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 577.2 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and fennel risotto
30 min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
White fish and lemon risotto
30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Chicken and pesto risoni
35min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Prawn saganaki with feta
35min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min