Urządzenia i Akcesoria
Mexican cottage pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Mexican mince
-
carrot cut into pieces1
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh chilli deseeded if preferred1
-
celery stalk cut into pieces1
-
oil1 tbsp
-
beef mince broken into pieces500 g
-
tomato paste1 tbsp
-
taco seasoning30 - 40 g
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained (optional)125 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pickled jalapeño chillies drained and roughly chopped1 tbsp
-
water150 g
-
red capsicum cut into pieces (1-2 cm)½
Mashed potatoes
-
tasty cheddar cheese40 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)1000 g
-
salt1 tsp
-
water60 g
-
milk110 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salted butter20 g
-
pickled jalapeño chillies roughly chopped (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1381.3 mg
Białko
29.7 g
Kalorie
1878.2 kJ /
447.2 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min