Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de quinoa
- 150 g de compote de pommes maison
- 100 g de sucre roux
- 3 œufs
- 50 g de beurre
- 50 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 25 g de cacao en poudre non sucré
- 600 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305 kJ / 309 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1h 15min
Pain de mie sans gluten
1 godz. 40 min
Gâteau petit-déjeuner
40 dk
Soufflé de millet au thon sans gluten
1h 15min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte sablée sans gluten
5 menit
Crêpes au tofu soyeux
50 dk
Fondant sans gluten et sans lactose
35 dk
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Cheesecake au tofu soyeux
4sa
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25 min
Moelleux au chocolat sans gluten
50 dk