Flamiche aux chicons et maroilles

Flamiche aux chicons et maroilles

4.7 118 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 parts

Składniki

La pâte
  • 75 g de lait
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 œuf
  • 50 g de beurre demi-sel mou
La garniture
  • 300 g d'endives (chicons)
  • 400 g d'eau
  • 360 g de maroilles
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de crème liquide entière

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 695.8 kcal / 2912.8 kJ
Białko 36.3 g
Tłuszcz 39.8 g
Węglowodany 46.8 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...