Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle, in quarti
- 200 g di carote, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 - 15 foglie di basilico fresche + q.b. per guarnire
- 400 g di pomodori in scatola
- 20 g di vino bianco
- 800 g di filetti di petto di pollo, a dadini (4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1357 kJ / 324 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 8.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo alla cacciatora
50 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo con crema di verdure
50 Min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 Min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Stufato di vitello
1 Std.
Zuppa di pollo alla messicana
50 Min
Costine in umido
1小时 20 分钟