Urządzenia i Akcesoria
Garnelenklößchen-Suppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen
Składniki
-
Garnelen, roh, geschält trocken getupft150 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer½ TL
-
1 ½ TL SpeisestärkeKartoffelstärke1 ½ TL
-
Zucker1 ½ TL
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (1 cm)10 g
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
422 kJ /
101 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Beschwipster Gockel
9 godz.
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 godz.
Avocadosuppe mit Garnelen
15 min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 godz.
Rote Zwiebelsuppe mit Hackbällchen
40 min
Bloody Mary Suppe
25 min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40 min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 min
Kokossuppe mit Garnelen
35 min