Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- máslo (nesolené), na vymazání
- 40 gramů vlašských ořechů, oloupaných
- 70 gramů parmazánu, na kousky (2–3 cm)
- 200 gramů čerstvého špenátu, omytého a osušeného
- 900 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- 60 gramů másla
- 250 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
- 2 žloutky
- 100 gramů sýru gorgonzoly, na kousky (1–2 cm), nebo sýra s modrou plísní
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1924 kJ / 459 kcal
- Białko
- 18.05 g
- Węglowodany
- 40.57 g
- Tłuszcz
- 25.28 g
- Błonnik
- 2.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové quinotto
30 min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 godz. 20 min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55 min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
Brak ocen
Rybí rolky s houbovou náplní
Brak ocen
Farfalle v italských barvách
30 min
Švestková omáčka
43min
Triple RAW Tiramisu
4h 30min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2h
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Brak ocen
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 min