Urządzenia i Akcesoria
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 porce
Składniki
-
2 čajové lžičky olivového oleje plus na vymazání
-
1 snítka čerstvý rozmarýn pouze lístky
-
1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
-
480 gramů vody
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
100 gramů kukuřičné mouky
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
-
2 špetky soli plus podle chuti
-
20 gramů másla na smažení
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ty a já
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Bílá chai horká čokoláda
20 min
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4 godz. 20 min
Dýňové noky (bez lepku)
50 min
Veganské máslo
2 godz.
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1 godz.
Kokosové lanýže z jáhel a bílé čokolády
1 godz. 15 min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1 godz. 50 min
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1 godz. 25 min
Veganský nářez na způsob sýra
6 godz. 40 min
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1 godz. 20 min
Veganské brownies s batáty
1 godz.
Polenta se špenátem a sýrem
1 godz.