Urządzenia i Akcesoria
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 porce
Składniki
-
2 čajové lžičky olivového oleje plus na vymazání
-
1 snítka čerstvý rozmarýn pouze lístky
-
1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
-
480 gramů vody
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
100 gramů kukuřičné mouky
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
-
2 špetky soli plus podle chuti
-
20 gramů másla na smažení
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ty a já
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40 min
Polenta s čedarem
15 min
Zmrzlinové sendviče
Brak ocen
Zdravý krémový puding
20 min
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Brak ocen
Domácí oříšková pomazánka
Brak ocen
Quinoa tabouleh
12 godz. 40 min
Sezamové sušenky
1 godz. 15 min
Scones
30 min
Hummus
5 min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 min
Šťavnatý polentový nákyp s jablky (bez lepku)
1 godz. 25 min