Urządzenia i Akcesoria
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 porce
Składniki
-
2 čajové lžičky olivového oleje plus na vymazání
-
1 snítka čerstvý rozmarýn pouze lístky
-
1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
-
480 gramů vody
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
100 gramů kukuřičné mouky
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
-
2 špetky soli plus podle chuti
-
20 gramů másla na smažení
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ty a já
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Toastie placičky z cottage sýra
30 min
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1 godz. 10 min
Polenta s hříbky
55 min
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1 godz.
Vařené jáhly
45 min
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Brak ocen
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15 min
Veganské vafle s kokosovou šlehačkou
55 min
Kukuřičné vafle s avokádovou salsou
1 godz.
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1 godz. 45 min
Celozrnný chléb z páry
2 godz.
Ořechovo-kokosové sušenky
50 min