![Zuppa di baccalà alle cipolle Zuppa di baccalà alle cipolle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66FC75F5-936A-4E65-8CAB-C7AFADB34F5E/Derivates/1cf53b03-42f2-4a66-ae8f-6e6c9a36d141.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 2255.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stoccafisso con i porri
50 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Seppie in zimino
40 min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Baccalá alle olive
25 Min
Baccalà alla livornese
35 min
Cacciucco di ceci
50 Min