Zuppa di baccalà alle cipolle
TM6 TM5

Zuppa di baccalà alle cipolle

4.6 (73 oceny)

Składniki

  • 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato
  • pane casereccio a fette, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1058 kJ / 252.7 kcal
Białko
23.8 g
Węglowodany
6.9 g
Tłuszcz
13.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0.4 g
Sód
2255.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy