
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di baccalà alle cipolle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
400 g di polpa di pomodoro
-
500 g di baccalà ammollato e dissalato
-
pane casereccio a fette, a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
252.7 kcal /
1058 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
2255.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy