
Urządzenia i Akcesoria
Torta d'avena e frutta secca al vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porzioni
Składniki
-
burro q.b. per imburrare
-
farina di grano duro q.b per infarinare
-
uova i tuorli e gli albumi separati8
-
di sale1 pizzico
-
di fiocchi di avena180 g
-
di arachidi tostate non salate200 g
-
di datteri denocciolati250 g
-
di miele80 g
-
di olio di oliva40 g
-
di cannella in polvere + q.b.1 cucchiaino
-
di acqua800 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
18 kcal /
473 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci a vapore
10 Przepisów
Włochy
Włochy