
Urządzenia i Akcesoria
Torta con uva fragola
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 fette
Składniki
-
uova2
-
di olio di semi di mais75 g
-
di burro morbido a pezzi100 g
-
di zucchero200 g
-
di farina tipo 00 + q.b.500 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
di sale1 pizzico
-
di uva fragola gli acini senza semini800 g
-
latte q.b.
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
401 kcal /
1677 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
61.4 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce uva rossa
5 Przepisów
Włochy
Włochy