Urządzenia i Akcesoria
Torta con uva fragola
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 fette
Składniki
-
2 uova
-
75 g di olio di semi di mais
-
100 g di burro morbido a pezzi
-
200 g zucchero
-
500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
1 pizzico di sale
-
800 g di uva fragola gli acini senza semini
-
latte q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
6.4 g
Kalorie
1677 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
61.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolce uva rossa
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta all'uva rossa
1 godz. 40 min
Torta rustica di pere
2 godz.
Torta di pane
1 godz. 20 min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1 godz.
Torta di uva
3 godz.
Crostata di pere
1 godz. 40 min
Torta alla macedonia di frutta
1 godz. 30 min
Torta pesche, cannella e menta
1 godz.
Crostata ai cachi freschi
1 godz.
Torta alla frutta
1 godz.
Salsa di verdure miste agrodolci
744 godz. 45 min
Torta di mele e mandarini
1 godz.