
Urządzenia i Akcesoria
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
1000 g di acqua
-
½ cucchiaino di radice fresca di zenzero grattugiata
-
500 g di filetti di salmone fresco (125 g l'uno)
-
2 cucchiaino di pepe rosa in grani
-
10 g di sale fino
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
20 foglioline di menta fresca lavate
-
½ - 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
366 kcal /
1527 kJ
Białko
23.2 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Aromatico
10 Przepisów
Włochy
Włochy