Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero

Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero

4.8 285 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero grattugiata
  • 500 g di filetti di salmone fresco (125 g l'uno)
  • 2 cucchiaino di pepe rosa in grani
  • 10 g di sale fino
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 20 foglioline di menta fresca lavate
  • ½ - 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 366 kcal / 1527 kJ
Białko 23.2 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...