Frittata di bietole, patate e cipolla
TM6 TM5 TM31

Frittata di bietole, patate e cipolla

4.4 (152 oceny)

Składniki

  • 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 180 g di patate, pelate e a tocchetti
  • 60 g di cipolle a listarelle
  • 200 g di bietole, le foglie
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1018.8 kJ / 243.5 kcal
Białko
13.9 g
Węglowodany
9.5 g
Tłuszcz
16.9 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Błonnik
1.3 g
Sód
389.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy