Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 testa d'aglio
- 35 g di olio di oliva
- 250 g di cipolle a metà
- 30 g di miele
- 40 g di senape in grani grossi
- 10 g di senape di Digione (opcjonalnie)
- 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 cucchiaini di sale
- 4 filetti di petti di pollo (circa 650 g)
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 130 g di latte
- ¼ - ½ cucchiaino di pepe macinato fresco, a piacere
- 1 cucchiaino di foglioline di timo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1596 kJ / 381 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con salsa al curry
50 分钟
Maiale allo zenzero
25min
Salmone glassato miele e senape
30 分钟
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25min
Noodles con verdure al curry
35min
Pollo alla soia e sesamo
40min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Manzo teriyaki con riso
1sa 50 dk
Carbonade
2hod. 10min
Filetto di pollo con salsa Gravy
2óra 5p
Insalata di cavolo rosso, pere e coriandolo
20min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min