Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de beurre demi-sel mou, et un peu pour les moules
- 180 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 abricots frais, détaillés en dés (150 g env.)
- 2 pêches blanches, détaillées en dés (150 g env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1377 kJ / 329 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 33.5 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moelleux aux pommes
1ωρ.
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 Min
Cake à l'abricot
50 Min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1ωρ.
Muffins pomme-raisin
35 Min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 Min
Financiers minute miel et framboises
35 Min
Gâteau aux fruits
55min
Gratin de poire aux amandes
45 Min
Cake aux pommes
1ωρ.
Quatre-quarts aux poires
55min
Crousti-moelleux aux pommes
1ωρ.