Tatin de poire au caramel

Tatin de poire au caramel

4.7 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 parts

Składniki

La pâte brisée
  • 150 g de farine de blé
  • 75 g de beurre doux froid et coupé en morceaux
  • ½ c. à café de sel
  • 50 g d'eau
La garniture
  • 100 g de sucre en poudre
  • 20 g de beurre doux
  • 1200 g de poires coupées en deux dans la longueur

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 358.3 kcal / 1498 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 13.3 g
Węglowodany 54.8 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...