Cobbler à la cerise
TM6 TM5 TM31

Cobbler à la cerise

4.5 (40 ocen)

Składniki

  • 400 g de cerises en bocal, dénoyautées et égouttées
  • 90 g de sucre roux
  • 125 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 60 g de beurre doux et mou
  • 1 blanc d'œuf
  • 60 g de lait demi-écrémé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1073 kJ / 256 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy