Macarons au café

Macarons au café

3.5 52 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
20 morceaux

Składniki

La ganache au café
  • 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 20 g de miel
  • 2 c. à café de café instantané
  • 120 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Les macarons
  • 150 g sucre glace maison maison
  • 150 g d'amandes en poudre
  • 1 c. à café de cacao en poudre
  • 4 blanc d'œuf
  • 50 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 2.8 g
Kalorie 701 kJ / 167 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...