Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho Andalusia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Fleischtomaten halbiert, Strunk entfernt500 g
-
Strauchtomaten halbiert, Strunk entfernt500 g
-
Weißbrot50 g
-
Sherryessig30 g
-
Olivenöl etwas mehr zum Garnieren60 g
-
rote Paprika in Stücken200 g
-
Gurke geschält, in Stücken (ca. 400 g)1
-
Zwiebel halbiert (ca. 60 g)1
-
Knoblauchzehen2
-
grobes Salz nach Geschmack1 - 1 ½ EL
-
brauner Zucker1 EL
-
frische Basilikumblätter zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
822 kJ /
196 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gazpacho
20 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 h 20 min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 h 30 min
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 h 50 min
Tapenade
5 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Bouillabaisse
1 h
Tarte provençale
1 h 40 min