Wersje kompatybilne
Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à crumble
- 100 g de beurre demi-sel, détaillé en cubes
- 40 g de sucre roux
- 100 g de flocons d'avoine
La garniture
- 600 g de pommes, coupées en huit (4-6 pommes)
- 100 g de groseilles rouges surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1114 kJ / 266 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40min
Crumble sans gluten aux prunes
55 min
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
45 dk
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Gâteau aux prunes
1sa 15 dk
Crumble de fruits aux graines de courge
1h
Clafoutis prune-cannelle
40min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 dk
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1sa 15 dk