Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 100 g de perles du Japon
- 300 g de mangue mûre, détaillée en cubes (1 cm env.)
- 600 g de lait de coco
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de pamplemousse, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12u.
Curry de banane plantain
35min
Perles du Japon à la grenade
30 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Tiramisu au thé matcha, framboises et fruits rouges variés
24h 15min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 Std.
Entremets mangue-coco
2j 25 menit
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min
Lassi à la noix de coco
10 Min
Perles du Japon, coco et framboises
25 Min
Perles du Japon coco-banane
30 Min
Riz gluant au lait de coco
8u. 45min