Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 100 g de perles du Japon
- 300 g de mangue mûre, détaillée en cubes (1 cm env.)
- 600 g de lait de coco
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de pamplemousse, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Perles du Japon à la grenade
30min
Pudding aux graines de chia et crème au cacao
12 Std. 30 Min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 godz. 5 min
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Pudding aux graines de chia, citron et framboises
3 Std. 10 Min
Perles du Japon coco-banane
30min
Perles du Japon, coco et framboises
25 Min
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min