![Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6) Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0dc7d25a-f2ad-45fe-a97b-341893274647/Derivates/0c804241-46ca-4ea5-b709-57684321852b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Białko
- 39.9 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 51.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 637.4 mg
Alternatywne przepisy
Poached eggs using blade cover
30min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25 min
Beef stock paste
3 Std.
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4h 35 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40p
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 min
Mashed potatoes for two
30min