Urządzenia i Akcesoria
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Pink peppercorn sauce
-
garlic clove1
-
eschalot cut into halves1
-
salted butter cut into cubes40 g
-
white wine50 g
-
tomato paste1 tsp
-
pink peppercorns lightly crushed (see Tips)2 tbsp
-
water100 g
-
Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
egg yolks (see Tips)4
Surf and turf
-
water500 g
-
large raw prawns deveined and butterflied8 - 12
-
beef fillet steaks4
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
thick-cut chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
637.4 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
2982.2 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fondant au chocolate
50 min
Snowdrop Cocktail
1 godz. 10 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Béarnaise sauce
20 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Pulled pork burgers
4 godz. 20 min