Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
bone-in skinless chicken thigh (4-6 pieces)800 - 1000 g
-
ground turmeric2 tsp
-
garlic cloves2
-
onion cut into halves1
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
long red chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh turmeric3 cm
-
sea salt1 pinch
-
coconut oil3 tbsp
-
water120 g
-
coconut cream400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
makrut lime leaves4
-
fresh green beans trimmed300 g
-
fresh Thai basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
raw cashews toasted and roughly chopped, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1021.5 mg
Białko
201.7 g
Kalorie
12508.9 kJ /
2989.7 kcal
Tłuszcz
218.2 g
Błonnik
24.8 g
Tłuszcz nasycony
167.2 g
Węglowodany
89.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tandoori chicken
45 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Tandoori paste
5 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Balti coconut fish curry
50 min
Tandoori chicken
45 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Chicken korma with cashews
30 min