Urządzenia i Akcesoria
Mustard and cheddar mash
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
mature cheddar cheese coarsely grated, plus extra to serve100 g
-
wholegrain mustard to taste (see Tips)20 - 30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
747.9 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1636.6 kJ /
391.2 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled Eggs
20 min
Toad in the hole
25 godz. 25 min
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 godz. 15 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Delicious lemon pudding
55 min
Mushroom risotto
30 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Chilli and cheese nachos
35 min