Urządzenia i Akcesoria
Mustard and cheddar mash
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
mature cheddar cheese coarsely grated, plus extra to serve100 g
-
wholegrain mustard to taste (see Tips)20 - 30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
747.9 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1636.6 kJ /
391.2 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Date and nut balls
20 min
Brownie Brittle
40 min
Creamy potato mash
30 min
Curried sausages
40 min
Garlic and sage mash
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Blueberry and lemon curd muffins
50 min