Urządzenia i Akcesoria
Carrot and coriander soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
rice60 g
-
lemon zest or orange zest (5 x 2 cm)1 - 2 pieces
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
carrots cut into pieces450 g
-
red onion (approx. 150 g), cut into halves, to taste1
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
full cream milk400 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
butter70 g
-
fresh coriander roots and stems included, plus extra leaves for garnishing5 sprigs
-
pouring (whipping) cream300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
772.3 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1548 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
29.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and red lentil soup
30min
Green goodness soup
10min
Spicy cauliflower soup
20min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Mushroom soup
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Broccoli soup with sage oil
30min