Urządzenia i Akcesoria
Beef Goulash Soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
olive oil40 g
-
stewing steak diced (2 cm)500 g
-
tomato purée30 g
-
tomatoes diced3
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water760 g
-
dried marjoram1 Tbsp
-
sweet paprika2 Tbsp
-
hot paprika1 tsp
-
caraway seeds½ tsp
-
dried bay leaf1
-
Tabasco® sauce to taste
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour30 g
-
red peppers sliced (1 cm)200 g
-
green peppers sliced (1 cm)200 g
-
crusty bread for serving
-
fresh oregano (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
2067 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Liver Cake
1 godz. 50 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Chicken Étouffée
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Goulash soup
2 godz. 35 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min