Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)

Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)

4.4 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 cipolla dorata media, a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di panna di soia
  • 1 cucchiaio bustina di tè chai (Lapsang Souchong)
  • 1 cucchiaino di curcuma in polvere
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 320 g di pasta secca tipo fusilloni di Gragnano
  • fiori edibili per decorare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 588 kcal / 2460 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...