Costine di maiale alla messicana con pico de gallo

Costine di maiale alla messicana con pico de gallo

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Pico de gallo
  • 500 g di pomodori a metà
  • 20 - 30 g di peperoncino jalapeño senza i semi
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di cipolla dorata a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 rametto di coriandolo fresco le foglioline lavate
Costine
  • 200 g di bibita cola
  • 140 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
  • 100 g di panela a pezzi
    100 g di zucchero grezzo
  • 80 g di salsa di soia
  • 2 spicchi di aglio
  • 180 g di cipolla dorata a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di costine di maiale (a pezzi di 5-6 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 593 kcal / 2255 kJ
Białko 23.86 g
Tłuszcz 36.49 g
Węglowodany 28.13 g
Błonnik 1.65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...