Capriolo alla valdostana

Capriolo alla valdostana

4.9 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
    800 g
  • di grappa
    50 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di pomodori pelati
    350 g
  • di brodo di carne
    100 g
    100 g di acqua
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 415 kcal / 1736 kJ
Białko 44.4 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 7.3 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...