Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)

Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)

3.7 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pezzi

Składniki

Impasto dei panini
  • di acqua
    180 g
  • di latte
    60 g
  • di zucchero
    1 cucchiaio
  • di lievito di birra disidratato
    1 cucchiaino
  • di olio di arachidi + q.b.
    20 g
  • di farina
    360 g
Ripieno
  • funghi shiitake freschi a pezzi
    2
    2 funghi champignon, freschi, a pezzi
  • cipollotti a pezzi
    2
  • di foglie di cavolo cappuccio a pezzi
    80 g
  • di radice fresca di zenzero (2 cm)
    1 pezzo
  • spicchi di aglio
    2
  • di carne trita di maiale
    140 g
  • di salsa di soia giapponese
    40 g
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di salsa di ostriche
    15 g
  • di olio di sesamo
    10 g
Terminare la preparazione
  • di acqua
    400 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 246 kcal / 1032 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...