![Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman) Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/210528.jpg)
Wersje kompatybilne
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto dei panini
- 180 g di acqua
- 60 g di latte
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 20 g di olio di arachidi + q.b.
- 360 g di farina
Ripieno
- 2 funghi shiitake freschi a pezzi
- 2 cipollotti a pezzi
- 80 g di foglie di cavolo cappuccio a pezzi
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 140 g di carne trita di maiale
- 40 g di salsa di soia giapponese
- ½ cucchiaino di zucchero
- 15 g di salsa di ostriche
- 10 g di olio di sesamo
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1032 kJ / 246 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 min
Empanadas di pollo e peperoni
2h 30min
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2h 30min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1h 30min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1 Std.
Yakisoba con gamberi
30 Min
Smoothie papaya, menta e peperoncino
10 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1j 35 menit
Baozi di maiale al vapore
2h 10min
Panini per burger (vegan)
5 Std.
Empanadas di carne
1 Std. 10 Min
Ravioli cinesi
1 Std.