Wersje kompatybilne
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto dei panini
- 180 g di acqua
- 60 g di latte
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 20 g di olio di arachidi + q.b.
- 360 g di farina
Ripieno
- 2 funghi shiitake freschi a pezzi
- 2 cipollotti a pezzi
- 80 g di foglie di cavolo cappuccio a pezzi
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 140 g di carne trita di maiale
- 40 g di salsa di soia giapponese
- ½ cucchiaino di zucchero
- 15 g di salsa di ostriche
- 10 g di olio di sesamo
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1032 kJ / 246 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baozi di maiale al vapore
2sa 10 dk
Salmone teriyaki
50 min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1sa 10 dk
Noodles con verdure al curry
35 min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1sa 35 dk
Yaki Soba
55 min
Momo
2 Std.
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Noodles vegetariani
35 min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min