![Salsa all'aglio per pesce e crostacei Salsa all'aglio per pesce e crostacei](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15DB0548-349A-473C-993A-554A2C5CAB0D/Derivates/1AB2AF17-58A3-431F-95D1-1796DFC8C7B3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di cipollotto, a pezzi (3 cm)
- 25 g di olio di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di succo d'arancia
- 25 g di succo di lime
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 1172 kJ / 280 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata capricciosa
30 min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 min
Harira
40min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Salsa cocktail
10 min
Tom Yum Kung
30 min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Marinatura all'aceto di mele
15 Min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 godz.
Moqueca
1 godz. 20 min