Salsa all'aglio per pesce e crostacei

Salsa all'aglio per pesce e crostacei

4.4 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
180 g

Składniki

  • 20 g di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 50 g di cipollotto a pezzi (3 cm)
  • 25 g di olio di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 50 g di succo d'arancia
  • 25 g di succo di lime
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato

Wartości odżywcze na 180 g

Kalorie 280 kcal / 1172 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 25.6 g
Węglowodany 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...