Salsa all'aglio per pesce e crostacei
TM5 TM6

Salsa all'aglio per pesce e crostacei

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 20 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
  • 50 g di cipollotto, a pezzi (3 cm)
  • 25 g di olio di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 50 g di succo d'arancia
  • 25 g di succo di lime
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato

Wartości odżywcze
na 180 g
Kalorie
1172 kJ / 280 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
9.8 g
Tłuszcz
25.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy