Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)

Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)

2.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1700 g
  • di taralli secchi
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di sale
    2 cucchiaino colmo
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di maggiorana fresca le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di spaghetti
    320 g
  • filetti di branzino (300 g circa cad.) a dadini (1 cm)
    2
  • di latte di cocco
    125 g
  • lime solo la scorza grattugiata (preferifiblmente biologici)
    2
  • di polline
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 649 kcal / 2715 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 94 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...